Sunday, 1 June 2014

PILIHLAH SET BERSALIN TANAMERA

Assalamualaikum semua. 

Bagi ibu yang pertama kali nak bersalin, confirm dari bulan kelima lagi dah fikir nak beli set bersalin apa lah nanti ye. Kalau tanya mak, nenek semua mesti mereka recommend jamu. Percayalah, apabila waktu berpantang nanti mesti tension sebab baru tahu pantang larang banyak. Dan juga, proses berpantang yang telah 'disusahkan'. 

Mommies, tak perlu susahkan diri semasa berpantang. Kita DESERVED dilayan seperti puteri raja sebab menghargai kepayahan mengandung 9 bulan, dan segala kesakitan yang ditanggung semasa bersalin. Dan juga, kenapa pandang enteng aspek penjagaan diri semasa berpantang? Kita perlu sentiasa bersih, segar dan bertenaga supaya badan dapat menjalani proses pemulihan dengan cepat. 

Terlalu banyak set bersalin di luar sana. ada yang murah, ada yang mahal. 

TETAPI? NAK PILIH YANG MANA?

Jangan risau. Satu Set Bersalin Tanamera memang lengkap! 

Apa yang terkandung dalam Set ini?




  • VCO Tanamera (PALING HOT)
  • Brown Soap
  • Boreh Body Scrub
  • Herbal Massage Oil
  • Feminine Herbal Wash
  • Herbal Bath
  • Herbal Tea
  • Firming Blend Paste
  • Calming Herbal Blend
  • Bengkung

Haa...cukup kan? 

Set ini diyakini ramai sebab?
  • TAK PANAS MACAM JENAMA LAIN
  • Selamat, halal
  • Ramuan sangat MILD
  • sesuai untuk bf baby anda
  • Produk yang sangat menjaga kualiti
  • Senang sangat nak guna!
  • Testimoni banyak. anda boleh pilih nak baca yang mana satu. 
Pilihan di tangan anda. Kena ingat, badan dah lalui pelbagai perubahan semasa mengandung dan berpantang. Jadi, anda kena hargai badan anda. Jaga baik-baik supaya kita sihat dan cergas untuk menjadi ibu dan isteri yang terbaik!


Bagi ibu yang tengah awal dan pertengahan mengandung, disarankan cuba VCO Tanamera dulu. Belum cuba, belum tahu!

KENAPA NAK TUNGGU LAGI?

019-6659596
babysmile2u@gmail.com


COD : Ukay Perdana, Hulu Kelang, Ampang, Wangsa Maju, Setiawangsa, Pusat Bandar Damansara

0 comments: