Tuesday, 16 June 2015

Tips Senang Bersalin dengan VCO Tanamera

Haiii.. Oh ya sebelum tu nak inform yang we ols lebih aktif di Instagram. Search : babysmile2u

Ok, sekarang ni kalau kita google, tips mudah bersalin akan jadi feveret bagi ibu-ibu yang tengah mengandung kan? 
Saya dulu pun macam tu jugak. Salah satu caranya ialah dengan menggunakan Minyak Kelapa Dara yang berkualiti. Of course, saya pilih Tanamera sebab kualiti yang dijanjikan. 

Nak guna VCO ni bukan main hentam je, ada teknik khusus. Mommies boleh refer to my previous post : Cara Guna VCO


Alhamdulillah terbukti untuk kedua-dua anak saya. Memang senang, dan miminum tears! Ada customers yang bagi feedback yang dorang tak payah gunting & jahit pun. Bertuahnya...

Ni haaa kami belanja Review VCO

Berminat nak cuba? Whatsapp 019-665 9596

Saturday, 13 June 2015

Review Tanamera Herbal Tea

Alhamdulillah produk Tanamera semakin mendapat tempat di hati pengguna :)

Oh ya Herbal Tea tidak dijual secara loose, hanya exclusive dalam pembelian Set Bersalin sahaja. 
Rasa teh ni sedap, tak pahit. kalau campur madu sikit lagilah superb. 

JIMAT RM20 dengan pembelian set sehingga 30 June 2015!



Nak info dan gambar2 best? Follow Instagaram : babysmile2u

Whatsapp 019-665 9596