Monday, 6 April 2015

Testimoni Brown Soap Tanamera

U ols, haritu ada a few customers yang bagi feedback untuk Brown Soap Tanamera. Syok baca whatsapp dorang sebab dapat bantu mereka selesaikan masalah. 

Sabun ni sesuai yang amat untuk digunakan semasa mengandung & berpantang, 
Eh tapi jangan risau, sesiapa je boleh pakai. Hubby pun boleh. 

Ni haa bukti gambar. Ni testimoni cust saya tau. hakmilik terpelihara. bhaaaa... 


Siapa ada masalah kulit gelap semasa preggy, dan bertekad nak hilangkan strech mark, kesan2 hitam tu jangan segan2 guna Brown Soap ni ye. :)


Errr tapi tapi tapi.. jangan la expect kulit jadi putih macam mat salleh..haha kang saman i pulak.. 

RM18 per exc pos

Whatsapp 019-665 9596


Thursday, 2 April 2015

Blouse Menyusu

Ok secara terus dan terang, kami keluarkan jenama sendiri , “Mother’s by babysmile2u”
Ini khusus untuk mommies gojes yang nak cari blouse menyusu which is BF Friendly.
Kalau dekat pasaran, most of the bf blouse ni jenis zip. Kome tak suka sangat pakai yang ada zip sebab asyik tersangkut aje.  Pastu nak tutup balik zip punya la payah..

Ada berbunga lagi ewahhhh


KYRA NURSING BLOUSE;
  • NO ZIP & BUTTONS!
  • Hanya selak sahaja dan terus menyusu!
  • No fussy
  • Boleh cover2 aurat sebab tak terdedah bahagian belakan badan
  • SENANG!

Ada bukaan kat dada, boleh selak terus



Material : Chiffon Georgette à Tak panas, Tak jarang, Tak melekat kat badan

Warna?
  • Purple
  • Peach
  • Dark Pink Belacan

Tiga pilihan warna ye mommies!



Saiz & Ukuran tengok gambar bawah ni tau.




HARGA PENGENALAN PROMOSI RM75 (free pos to sm)


Contoh style. Boleh pakai for casual atau formal (gi kerja)



Whatsapp to Order +6019-665 9596

Wednesday, 1 April 2015

Set Tanamera untuk Ibu Mengandung

Hi u ols. Lama kan tak update blog. Actually i ols lebih aktif di Instagram, sebab suka upload2 gambar senang sikit. Kalau mommies semua nak dapatkan update dan info2 terkini, boleh la follow IG : babysmile2u

Seperti sedia maklum, (oii ni karangan BM ke?) Tanamera ada range yang sesuai untuk ibu mengandung macam u ols la kan. Kena ingat tau time preggy ni pun kena take care diri sendiri. Sebabnya kita bawak baby,  A LOT OF CHANGES  yang berlaku dalam badan.

Ok apa produknya?
  • VCO : ni tak payah explain sangat sebab mmg HOT MELETOPS. Boleh refer previous entry tau pasal VCO ni
  • Herbal Massage Oil : kalau mommies semua selalu kejang kaki, lenguh pinggang, lenguh badan, perut berangin, haaa ni boleh cuba lah. Terutamanya dah masuk trimester ketiga. Memang laaa macam2 masalah. Lagi satu chek nak habaq, minyak ni selamat utk preggy moms, dan baunya wangiiiiii...
  •  Brown Soap : untuk hapuskan (cam over jek), kesan2 hitam kat badan yang mucul entah dari mana, dan juga fade awayyy your stretch mark. Tapi kena ingat jangan sekali mandi, expect hilang terus.. NO NO.. sabun ni kan natural, so kena sabar, takes time. Kalau nak cepat disarankan buat plastic surgery. Btw macam mana perut Miranda Kerr boleh licin, ramping ek? Jeles plak i ols. Padahal dia ada anak jugak.

Ni la dia set tu.. 


Harga berapa dik non?
  • -          VCO RM41
  • -          Herbal Massage Oil RM34
  • -          Brown Soap RM18
  • -          Pos semenanjung RM9



Whatsapp to order : +6019- 665 9596